מצרפת לישראל באהבה – אווה ובן מלוי
שיתוף:
ברוכים הבאים לראיון מיוחד במינו! לא בכל יום אנחנו זוכים לשמוע את נקודת המבט של החתן על יום החתונה. אנחנו רגילים לשמוע על תהליך בחירת השמלה, על איך הכלה תכננה את האירוע, מה היא הרגישה ביום הגדול, מה היה לה חשוב וכדומה, אך הפעם החלטנו לעשות משהו קצת שונה ולהביא לכם ראיון מרענן עם בן מלוי, החצי של אווה ובן מלוי.
בן יספר לכם על החוויה מהצד השני, ואם תשאלו אותי, לבחור שמלת כלה בהחלט עשוי להיות מאתגר, אך לשבור כוס מול עשרות אנשים שמסתכלים עליך זה הרבה יותר מלחיץ, כך שעם כל הכבוד לכלות, אין לשכוח את הצד שלובש טוקסידו, עניבה וצריך לזכור את סדר הפעולות עם ההינומה.
הצעת נישואין סטייל אירופה
אז איך זה לארגן חתונה כחתן? כמה הוא באמת היה נוכח בתהליך קבלת ההחלטות, ועד כמה גם לו היה חשוב העיצוב של האולם והרמה של האוכל? מוזמנים לגלות, אך ראשית נחזור לנקודת ההתחלה של סיפור האהבה!
הסיפור של אווה ובן מלוי מתחיל לפני כ-6 שנים בצרפת, שם הם הכירו בבית הספר. לאחר כמה שנים בן עלה ארצה ואחריו גם אווה. כעבור 5 וחצי שנים ביחד בן הציע נישואין, כאשר הוא עושה זאת בסטייל אירופאי, על סירה במרינה של הרצליה. אווה כמובן אמרה "כן" ומנקודה זו החל החיפוש אחר האולם המתאים ביותר.
הפוקס הכי טוב שיכול להיות
כיוון ששניהם גרים בירושלים, היה זה רק טבעי לחפש אולם אירועים בעיר, אך הם ראו לא מעט אולמות, ואף אחד לא הרגיש מתאים.
באותם ימים אולם האירועים וולקאן עבר מקצה שיפוצים משמעותי, כך שהוא היה חדש ואנשים עוד לא הכירו אותו. למזלם, בן גר בסמיכות, כך שפעם אחת כששניהם עברו ליד, החליטו לקפוץ להציץ מה קורה בפנים.
כבר מהשנייה הראשונה הם הבינו שמצאו את האולם המתאים ביותר, וזאת למרות שהאולם עדיין לא היה 100% מוכן. אני נדהמת לגלות שהיה להם את האומץ לסגור אולם שנמצא בשיפוצים, אך בן מסביר שהאולם הזה היה כמה דרגות מעל כל אולם אחר באזור.
הם מאוד אהבו את העיצוב ששידר מודרניות עכשווית מרשימה ומוקפדת, האולם התאים באופן אידיאלי לכמות של כ-300 מוזמנים, הם ממש התלהבו מהקונספט של מטבח פתוח שפועל אל מול עיני האורחים, החופה נראתה מדהים וצוות ההנהלה הבטיח שעד יוני הכול יעמוד במקום, ומילה של וולקאן זו מילה.
הכנות רבותי הכנות
לאחר שהם סגרו אולם הגיע שלב ההכנות. בן היה בצבא, כך שלא נוכח בכל שיחה, אך בהחלט לקח חלק משמעותי בקבלת ההחלטות החשובות. אני שואלת עד כמה זה היה מאתגר, ובן עונה שעם הצוות של וולקאן הכול התנהל על הצד הטוב ביותר, במיוחד בזכות משה מנהל האירוע שמאוד עזר, היה זמין עבור כל שאלה וניהל צוות גדול וסופר מקצועי של עובדים.
טעעעעים!
לגבי האוכל, בן מפרגן שהכול היה ממש מעולה. בערב הטעימות הם מאוד נהנו, אם כי היה להם קשה להיסגר על התפריט (ככה זה שהכול ממש טעים), אבל בסוף התקבלה החלטה, ובהחלט נראה שהם הפגיזו. אולי בן ואווה לא הספיקו לאכול יותר מדי יום ביום של החתונה, אך האורחים שממש התלהבו מהעיצוב, לא חסכו במחמאות גם על האוכל, וכשהאורחים מרוצים, זה באמת אומר הכול.
שנסכם?!
שהאולם מרשים, האוכל חלומי, הצוות מקצועי והלב של הזוג במקום הנכון, המחמאות זורמות, ואין זה משנה אם אני מדברת עם הכלה או עם החתן.